Entrades populars

diumenge, 25 de setembre del 2016

Visitem el món XTEC!


Bon dia a tots i totes,
Avui us voldria parlar de la pàgina web xtec, ja que per a totes aquelles persones que es vulguin dedicar al món educatiu és un eina de treball imprescindible.
Us parlaré un poc de la pàgina en general però sobretot hem centraré més amb el que jo estic estudiant, Educació Infantil.

En primer lloc trobem els recursos del xtec que en són moltíssims, ja que nomena totes les àrees de la primària com són ciències de la naturalesa, socials, llengües catalana i castellana, etc. Dins d'aquestes trobem subtemes que concreten més el tema del qual busques.
També trobem l'educació en valors socials i cívics, emprenedoria i famílies professionals.
En l'apartat d'educació infantil trobem les tres àrees que són:

  • Descoberta d'un mateix i dels altres.
  • Descoberta de l'entorn.
  • Comunicació i llenguatges.
També hi trobem com s'organitzen i algunes metodologies (tot això recollit amb revistes, la xarxa de bones pràctiques, experiències d'educació infantil, etc).
Dins de les àrees hi podem trobar de tot com a un mercat, ja que hi trobem jocs, propostes, blogs, canals de vídeos, guies, manuals, endevinalles, etc.

També trobem materials PDI com Alexandria que també té cursos Moodle, altres pàgines com són ARC. Educació Infantil i la EDU365 i també quaderns virtuals.
La xarxa xtec també informa de variïs projectes com són alumnat d'origen estranger, alumnat nouvingut, batxibac, coeducació, etc
Al mateix temps, tenim el projecte "emprenedoria a l'educació infantil i primària".
L'objectiu és promoure en els infants les competències, valors i actituds (autonomia, iniciativa personal, creativitat, etc), que fomenten una actitud de superació personal davant la vida.
Metodologia:



Ja no vull atabalar-vos. Jo us recomano que perdeu temps que mireu la pàgina a fons i que si teniu projectes bons o recursos que serveixen no dubteu en penjar-les a la pàgina.

Gràcies per la vostra lectura i Fins a una altra.


dijous, 22 de setembre del 2016

Benvinguts família!

Molt bones, hem presento.

Sóc Heribert Hermano, tinc 22 anys i sóc d'Amposta. Sóc un estudiant de 1r grau d'Educació Infantil de la URV campus Terres de l'Ebre.

També sóc àrbitre de futbol sala base durant més de 5 anys d'experiència i també sóc membre de l'Agrupació Montsianell d'Amposta que s'encarrega principalment d'organitzar colònies per als més petits de la casa.

També tinc una pàgina web on parla de la relació de les joguines Lego amb les intel·ligències múltiples.

Espero que aquest blog us agradi tant com m'agrada fer-lo a mi.

Salutacions amics i amigues.