Entrades populars

dijous, 13 d’octubre del 2016

DRIVERTETE!!

Benvolguts a tots i totes,

avui parlarem de Google i de la seva gran aplicació; el DRIVE.

Aquesta aplicació es tracta de diversos documents en línia on podreu fer treballs, presentacions, etc. a distància amb altres persones quan no podeu quedar sovint per a fer un treball.

Inclou documents de Google, fulls de càlcul de Google, presentacions de Google, formularis de Google, dibuixos de Google i Google my maps. Jo us parlaré dels 4 primers, ja que són els més importants que té.

Google Drive consta de 15GB d'emmagatzematge gratuït. Pot ser ampliable fins a 30 TB (terabites) però això si, amb una quota que ronda des dels 1,99 $ fins als 299,99 $ al mes.

El document de Google és el mateix que un Word però en línia. Serveix per a fer, com el seu propi nom indica, documents en línia com per exemple treballs en grups.

Els fulls de càlcul de Google seria l'equivalent als fulls Excel on pots realitzar estadístiquespercentatges, etc. També pots fer-lo servir per tenir un registre de dades.

Les presentacions de Google són l'equivalent al power point i serveix per a fer les presentacions del treball que has realitzat o d'un projecte que has d'ensenyar.

Els formularis de Google no tenen equivalència als programes de Microsoft o oppen office i serveix per a fer enquestes, preguntes, etc. Una ferramenta molt útil sobretot en els treballs de recerca de batxillerat i de fi de grau de la universitat.

Drive també té l'opció de penjar fotos en línia mitjançant Google Fotos.

Us deixo un vídeo tutorial de com funciona aquesta aplicació.



Gràcies per llegir-me i ja sabeu, qualsevol dubte no dubteu en contactar en mi.

Fins a la pròxima amics i amigues. 

Adéu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada